Laddare Vägg TARGUS GaN USB-C PD 65W
Art.nr. 15641984
Minsta antal: 1 st

Flera enheter kan laddas, från bärbara datorer till telefoner Resevänlig med utbytbara globala kontakter Två USB-C Power Delivery-portar (användning med en port upp till 65 W) Två USB-A-portar (snabbladdning upp till 18 W) GaN-tekniken körs effektivare, svalare och varar längre USB-C PD- och PPS-protokoll för optimal snabb laddning Targus-kvalitet, tillförlitlighet och säkerhet uppfyller flera certifieringar Mått: B 7,1 x D 7,2 x H 3,2 cm Vikt: 250 g
- Med hjälp av dynamisk GaN-teknik har Targus 65 W GaN-väggladdaren ultimat laddningskraft i ett litet format och laddar snabbare, körs svalare och varar längre än traditionella laddare. Den här laddaren är utrustad med en USB-C-port (med en enda port som använder upp till 65 W) och en USB-A-port med snabbladdningsfunktioner som stöder 18 W. Därmed kan den här laddaren ansluta till två enheter så att du kan ladda din bärbara dator och telefon samtidigt. Och eftersom GaN-laddning är effektivare vid kraftöverföring använder den mindre energi, så du kan räkna med svalare och säkrare laddning. Liksom alla Targus-produkter uppfyller den här laddaren strikta kvalitets- och säkerhetsstandarder och uppfyller UL-kraven.
- Oavsett om du arbetar på kontoret, i lobbyn eller i flygplatsloungen är det viktigt att du är fulladdad på resan. Den här laddaren är resevänlig och levereras med utbytbara kontakter som är kompatibla med eluttag i över 140 länder i Amerika, Asien, Europa och Australien. Med sin lätta struktur och tunna, kompakta design kommer laddaren inte att ta upp alltför stort utrymme i din packning.
-
- • Portanvändning:
- o 1 port: en st. USB-C = 65 W
- o 2 portar: en st. USB-C, en st. USB-A = 45 W max, 18 W max

Pris 829,00 kr ex moms

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Targus®

Att bära framgång kräver elegans och det är precis vad Targus erbjuder. För vem älskar inte mobilitet, användarvänlighet, kvalitet och elegans. Targus produkter har låg vikt och strömlinjeformad design, vilket gör att de är extremt lätta att bära med sig. De innovativa lösningarna och det stilmedvetna materialvalet ger form och funktion i en klass för sig. Alla Targus-väskor har livstidsgaranti!


Visa samtliga produkter från Targus®
Leverantörens artikelnummer APA803GL
EAN 5051794042368
Varumärke Targus
Leveranstid 10 dagar
Vikt 0.300 kg
Volym 2.000 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter