Kulpenna BALLOGRAF Epoca recy off white
Art.nr. 287929
Minsta antal: 1 st

Bästa valet från Ballograf, Epoca pennan tillverkad av 100% återvunnen plast, tillverkad i Sverige. Med en klimatpåverkan som motsvarar 0,001 kg CO2e per 100m skrift. Ballografs uppdaterade Epoca-penna med svensktillverkad pennkropp av 100% återvunnen plast i antracitgrå, grå eller vit. Den vita plasten är främst från köksmaskiner så som kylskåp och diskmaskiner. Den ljusgrå plasten är utsorterad grå plast. Med bläck som bär den strikta certifieringen Svenskt Arkiv med ISO 11798. Bläcket i en Epoca räcker i 8000 meter, nio gånger längre än genomsnittspennan. När refillen skrivits slut lämnas den i metallåtervinningen. Epocas namn
- en epok i pennans historia Tanken bakom Epoca var att formge en penna med en ergonomiskt riktig form. Önskemål om en sådan hade nämligen kommit från Postverket, eftersom deras personal skrev mycket varje dag och klagade över trötthet och smärtor i handen. Därför fick Epoca en form som inte liknade någon annan penna i början av 60-talet, men som vi alla känner igen idag. Under mer än två år testas och provskrivs den, både för hand och i speciella testapparater. Sedan lanseras Epoca i två modeller: Epoca P och Epoca Luxe, och resten är, som man säger, historia.
- Klimatpåverkan motsvarar 0,001 kg CO2e per 100m skrift
- Bläck: Certifierat enligt ISO 11798 Svenskt Arkiv
- Klickmekanism med livstids garanti
- Spetsbredd: medium
- Kan fyllas på med refill-patroner
- Bläckfärg: blå
- Färg pennkropp: off white
- Material pennkropp: 100% återvunnen plast främst från köksmaskiner så som kylskåp och diskmaskiner
- Pennkropp utan infärgad plast
- Tillverkad i Sverige
- Förnicklad tryckknapp, ring, clips och spetsförstärkning
- Skrivlängd på 8000 m

Pris 56,00 kr ex moms

Produktfärg

White

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Ballograf®

Ballograf är Sveriges enda penntillverkare. Sedan 1945 har Ballograf tillverkat pennor i sin fabrik i Göteborg, varje år tillverkas över fyra miljoner kulspetspennor och stiftpennor av allra högsta kvalitet.
1952 lanserade Ballograf Svenskt Arkivbläck, ett bläck som skriver 8000m, dvs 4 gånger så långt som en standardpatron. Redan 1960 kom epoca P och 1961 kom deskset som båda blivit riktiga svenska klassiker och är idag en del av det svenska folkhemmet. Ballogarf erbjuder livstids garanti på tryckmekanismen i alla sina pennor. Vill du ha kvalitét och svensktillverkat - då ska du välja Ballograf.


Visa samtliga produkter från Ballograf®
Leverantörens artikelnummer 136061
EAN 7314859136067
Varumärke BALLOGRAF
Certifikat • Svenskt Arkiv
Leveranstid 2 dagar
Vikt 0.013 kg
Volym 0.017 cdm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Lagersaldo 287929 81 st

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter