Om DFTB

Jag heter Martin Nilsson, kallas för Skägget av vissa och driver DFTB Clothes vid sidan om mitt vanliga jobb inom kommunen.

Jag har valt att ha ett väldigt brett sortiment för att kunna erbjuda dig som kund så komplett lösning som möjligt inom profil och reklam.
Min ambition är att förse företag, kommuner, organisationer och föreningar med allt från t-shirt, isskapor till vattenflaskor eller vad som önskas. 
Jag ombesörjer allt med tryck och levererar direkt till dig. Det du behöver göra är att lägga din beställning och skicka med din logotyp, godkänna korrekturet och invänta leveransen.
Själva märkningen sker hos externa aktörer vilket gör att jag kan erbjuda nästan all sorters märkning. Transfertryck, screentryck, brodyr och vävda märken med mera.

Jag har 8 år i branschen som anställd hos en grossist inom profilkläder där jag jobbade 2 år på lagret och 6 år på kundservice. Detta har gett mig bra erfarenhet på profilkläder och många kontakter inom branschen.

Projektet startades i Mars 2017 då DFTB Clothes grundades och började att marknadsföra mitt egna varumärke, Don´t Fear The Beard. Det var t-shirts, hood, keps, mössor med mera och det var kul att hålla på med. Men det var också tufft så jag har valt att lägga på is ett tag och satsa på att förse företag och föreningar med profilprodukter så som kläder, vattenflaskor med mera. 

Hittar du något som inte stämmer eller är det något som jag behöver förbättra?
Tveka inte på att kontakta mig så ska jag rätta till det. 
Då jag jobbar dagtid så är jag enklast att nå via mejl men ringer gärna upp dig vid tillfället om du önskar det. Skicka ett mejl med telefonnummer.

Kontakt:
E-post: info(a)dftb.se