Om Dftb Profil och Reklam

En liten kort presentation av mig och företaget.

Jag heter Martin och driver Dftb Profil och Reklam efter att ha varit branschen i ca 8 år som anställd hos en leverantör.
Brinner för service, att ha kunden i fokus och överträffa kundens förväntningar.
Du vet den där känslan när man har lyckats och får feedback på det, den känslan är helt underbar.
Man blir ännu mer taggad för nästa förfrågan och utmaning.
Älskar utmaningar där man får en förfrågan som är knepig, känns smått omöjlig men man vet att den går att lösa, ge mig utmaningar! ?
Det är en rolig bransch att jobba i helt enkelt med mycket varierande arbete och sökande.


Dftb står för Don't Fear The Beard och startades Mars 2017 som ett klädmärke. Företaget hette då Dftb Clothes.
Januari 2019 sadlade företaget om, bytte namn till Dftb Profil Och Reklam och blev ett profilföretag med fokus på att sälja in båda tryckta och otryckta profilprodukter till företag, organisationer, föreningar och kommuner.

Januari 2023 blev vi äntligen ett AB efter 5 år som enskild firma.

Vi erbjuder ett stort sortiment av profilprodukter som du kan använda i marknadsföringen för ditt företag. Du anpassar dem lätt efter företagets grafiska profil, till exempel genom att placera loggan på dem, och vi levererar dem snabbt hem till dig.

Nya idéer och tankar finns hela tiden på att utveckla företaget och ett steg i detta var att köpa in en transferpress för att erbjuda transfers påvärmning inhouse(Det är verkligen inhouse för pressen står i extrarummet hemma...)

Mvh Martin, Dftb Profil & Reklam

Profilkläder

Dftb Profil och Reklam erbjuder profilkläder av olika slag. I utbudet finns olika sorters kläder så att det helt säkert ska finnas något som passar oavsett vilken situation eller vilket väder det är när kläderna ska användas.

Profilprodukter

Profilprodukter behöver inte bara utformas för att användas på arbetsplatsen, utan de kan också ges som företagsgåvor. I det sammanhanget är plagg skapade för sport och fritid populära. Bland våra aktivitetskläder finns bland annat byxor, tröjor och jackor, som kan kompletteras med till exempel en sporttopp, en mössa eller handskar. Ett alternativ kan vara att skapa företagsgåvor med ett sportplagg och en handduk, allt anpassat efter den person som ska få det och utformat med företagets grafiska profil i åtanke.

Kontorsmaterial

Kontorsmaterial är ett tacksamt alternativ bland de profilprodukter vi på Dftb Profil och Reklam tagit fram. Eftersom de används till vardags kommer den information ditt företag valt att placera på produkterna bli sedd många gånger. På det sättet är kontorsmaterial en väldigt prisvärd form av profilprodukt.

Sport & Fritid

Sport & Fritid behöver inte bara utformas för att användas på arbetsplatsen, utan de kan också ges som företagsgåvor. I det sammanhanget är plagg skapade för sport och fritid populära. Bland våra aktivitetskläder finns bland annat byxor, tröjor och jackor, som kan kompletteras med till exempel en sporttopp, en mössa eller handskar. Ett alternativ kan vara att skapa företagsgåvor med ett sportplagg och en handduk, allt anpassat efter den person som ska få det och utformat med företagets grafiska profil i åtanke.


Korta fakta

Bolagsnamn
Dftb Profil & Reklam AB
Org.nummer
559411-7441
Telefonnummer
0735-254394
E-postadress
info@dftb.se