Om DFTB

Varmt välkommen till DFTB

Det ska vara kul och enkelt att handla av DFTB. Med över 20.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!
Vår ambition är att förse företag, kommuner, organisationer och föreningar med allt från t-shirt, profilerad dryck till vattenflaskor eller vad som önskas.

I webbshoppen ger vi dig inspiration att hitta produkter som lyfter ditt varumärkes värde. Det viktigaste målet för Dftb är att du som kund är nöjd. Vi lägger stor vikt på att ditt företag ska får rätt produkter och rätt märkning till er marknadsföring.

Dftb hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just vi kan hjälpa er att profilera sig på bästa sätt.

Mitt namn är Martin Nilsson, kallas för Skägget av vissa och driver Dftb Profil & Reklam.
Jag har drygt 8 år i profilbranschen och erbjuder produkter från flera av Sveriges ledande varumärken.


Mvh Martin, Dftb Profil & Reklam

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Specialanpassade lösningar för dig som kund

Kundspecifika sortiment där kunden, genom en separat kundshop eller inloggning, kan ta del av ett anpassat sortiment är något som blir allt vanligare. Företag som återförsäljare lagerhåller färdigtryckta produkter som tillhandahålls genom en kundshop eller inloggning i en portal. Många större företag kräver ofta en unik kundshop vid bland annat upphandlingar.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Profilkläder Helsingborg, Kristianstad, Hörby, Östra Göinge - Till företag i hela Sverige

Dftb Profil & Reklam är en webbshop för organisationer, företag, föreningar och kommuner som vill synas med profilerade produkter. Vi erbjuder ett brett kvalitetsutbud med allt ifrån profilkläder till profilerad dryck. Det spelar ingen roll om du befinner dig i Helsingborg, Kristianstad, Hörby, Östra Göinge eller någon annanstans i Sverige. Vi erbjuder våra produkter till alla i hela landet. Varmt välkommen till Dftb Profil & Reklam


Korta fakta

Bolagsnamn
Dftb Profil & Reklam
Org.nummer
8407223315
Telefonnummer
0735-254394
E-postadress
info@dftb.se